Platformplaagdierbeheersing.nl

Sponsoren Bijeenkomst ALV 20 april 2023

De bijeenkomst “Natuurinclusieve plaagdierbeheersing” op 20 april 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Hiervoor namens PLA..N. hartelijk dank.

Hofman Hofman Animal Care, uw partner voor plaagdiermanagement.

Hofman Animalcare is fabrikant en distributeur van dierbenodigdheden. Denk hierbij aan supplementen, verzorgingsproducten, weideafrastering, vliegenbestrijding, pestcontrol, speelgoed voor honden, katten en paarden, etc.

Q-Chem Q-chem levert een compleet assortiment materiaalbeschermingsmiddelen en adviseert actief op het gebied van regelwetgeving, registraties en technische aspecten. Onder materiaalbescherming verstaan wij de volgende productgroepen:

  • Houtverduurzaming
  • Ongediertepreventie/bestrijding
  • Bouwchemisch

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven (B2B) en hebben geen particuliere verkoop.

Flock Off Benelux Flock Off is een revolutionaire, hightech en humane oplossing om te voorkomen dat vogels op constructies landen. Flock Off werkt direct en permanent.

Flock Off kan helpen om de kosten, risico’s, gezondheidsrisico’s en schade veroorzaakt door vogels, EENS EN VOOR ALTIJD te elimineren!

Flock Off beïnvloedt de fysiologie van vogels waardoor dit het meest geavanceerde en betrouwbare oplossing is voor problemen met vogeloverlast. Het werkt in iedere situatie in elke sector.

Dankzij onze hoge mate van betrokkenheid met de plaagdierbeheersingsbranche ondersteunt Killgerm professionele plaagdierbestrijders in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid gamma aan innovatieve en hoogwaardige producten, training en technisch advies en zijn actief lid van verschillende brancheverenigingen.
Armosa Wij weten al meer dan 60 jaar wat er leeft en speelt in de agrarische sector. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere vakhandel op het gebied van dier en tuin een totaalpakket op maat bieden.
Pestscan

PestScan digitaliseert al uw werk als

plaagdier­beheerser!

Home