Platformplaagdierbeheersing.nl

Sponsoren Bijeenkomst 14 maart

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Hiervoor namens PLA..N. hartelijk dank.

 

Dankzij onze hoge mate van betrokkenheid met de plaagdierbeheersingsbranche ondersteunt Killgerm professionele plaagdierbestrijders in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid gamma aan innovatieve en hoogwaardige producten, training en technisch advies en zijn actief lid van verschillende brancheverenigingen.

Q-chem levert een compleet assortiment materiaalbeschermingsmiddelen en adviseert actief op het gebied van regelwetgeving, registraties en technische aspecten. In 2017 zijn we gestart met het leveren van gewasbescherminsgmiddelen.

Onder materiaalbescherming verstaan wij de volgende product groepen:
– Houtverduurzaming
– Ongediertepreventie/bestrijding
– Bouw chemische producten

Hofman Pest Control, uw partner voor plaagdiermanagement.

Wij staan voor:

  • Diepgaande kennis
  • Uitgebreid assortiment
  • Complete service

Met deze 3 solide pijlers zijn wij het perfecte verlengstuk voor uw dienstverlening.

Uw handelspartner voor biociden en producten voor een effectieve beheersing van plaagdieren.
RodentWatch is een online video monitoring systeem. “meten is weten”. Heeft u binnen of buiten, ratten en muizen video inspectie nodig? RodentWatch camera systeem is mobiel. Het systeem werkt op accu en 4G modem. Rodentwatch is een flexibel oplossing die kan in een groot of klein winkels of buiten gebruikt worden. Heeft u klant die blijft vragen “waar komen zij vandaan” ? bel rodentwatch.
KOVA. Hét Kennis- en Opleidingscentrum voor de asbest-, riool- en de plaagdierenbranche.
Een veel omvattende zin maar wij maken het waar!
Verantwoord leren werken betekent dat de werknemers en werkgevers de juiste parate kennis hebben voor het werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche. Parate kennis verkrijg je door hoogwaardig lesmateriaal gebaseerd op de actuele wetgeving, praktijkgerichte lesgeving en vooral veel interactie.

Ongediertebestrijding staat bij Edialux centraal. Edialux evolueerde naar toonaangevende formuleerder en distributeur van biociden voor de Pest Control markt.

Door de nauwe samenwerking, met diverse producenten wereldwijd, blijft het productassortiment van Edialux voor de professionele ongediertebestrijders enorm ruim.

 

Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.