Platformplaagdierbeheersing.nl

Plaagdierbeheersing crusiaal??

Je zou verwachten dat elk weldenkend mens begrijpt dat plaagdierbeheersing ook nu in de corona-tijd tot de cruciale beroepen gerekend mag worden, maar de praktijk blijkt toch weerbarstiger gezien de vragen, die de leden van bedrijven/organisaties/consumenten ontvangen.

Na diverse telefonische contacten met het ministerie vorige week hebben wij begin deze week ook nog een extra een email naar het ministerie gestuurd om ook zwart op wit duidelijkheid te krijgen over de cruciale status van onze beroepsgroep. Het antwoord luidt dat de lijst van cruciale beroepen breed geïnterpreteerd kan worden en dat alle beroepen die de maatschappij draaiend houden of voor deze activiteiten onmisbaar zijn tot een cruciaal beroep gerekend kunnen worden. Dat biedt ons inziens de mogelijkheid om plaagdierbeheersing als cruciaal beroep te beschouwen, ondanks dat de overheid onze sector niet specifiek op hun website noemt.

Mochten jullie problemen ondervinden, laat ons dat dan direct weten, want wellicht kunnen we dan, al dan niet na tussen komst van het ministerie, de helpende hand bieden en in jouw geval tot een specifieke 1op1 oplossing komen.

Met vriendelijke groeten,
Namens PLA..N.
Frits van der Zweep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 5 =